Marc Dex is jonger dan je denkt

Print
Zonhoven -

Deze maand was Marc Dex de gastartiest tijdens de seniorennamiddag in zaal Mimosa te Zonhoven. Het was de eerste keer dat Marc te gast was in de mooi versierde zaal bij Johny en Michèle. Het was trouwens paasmaandag en de paaseitjes lagen op tafel.

Er zat zelfs een echte paashaas aan de kassa. Of was het een konijn? Alles was aanwezig om er een fijne namiddag van te maken.

Vooreerst was er een minuut stilte voor Modest die maandelijks aanwezig was op de seniorennamiddag. We zullen je missen, Modest. Puur toeval bracht dan de namiddag op gang en even later verscheen Marc Dex op het podium. Het was duidelijk te zien dat deze man er zin in had. We gingen ongeveer 50 jaar terug in de tijd met ‘jonger dan je denkt’ en Marc liet het publiek zelfs meedoen met turnoefeningen op de tonen van de muziek. Zelfs een twist ging nog redelijk vlot. Tijdloze nummertjes als ‘Herinneringen’, ‘Angelina’, ‘Palma de Mallorca’, ‘In Amerika’ en ‘Rozen zonder doornen’, iedereen kende ze nog en zong ze mee. Af afsluiter werd dan zijn grootste hit ‘Oh clown’ gebracht. Waar is de tijd? Zo kwam er weer een einde aan een mooie namiddag. Volgende maand is Bandit onze gastartiest. Tot dan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio