Lekkere maaltijd en gezelligheid troef in Wijkrestaurant Lutlommel

Print

Lekkere maaltijd en gezelligheid troef in Wijkrestaurant Lutlommel

Lommel -

Het wijkrestaurant van ziekenzorg lutlommel in CC de Hanekap was weer een schot in de roos. Voor € 6,5 krijg je een heerlijke 3 gangenmenu aangeboden. Er waren vandaag 107 eters. Er stond vandaag preisoep, kalfsblanquette met groenten en puree en een lekkere tiramisu op het menu.

De bedoeling van het wijkrestaurant is om mensen van alle leeftijden één keer per maand samen te brengen voor een lekkere maaltijd en een gezellige babbel. Samen eten in een ontspannen sfeer is namelijk het ideale middel om het dorps- en buurtgevoel te versterken. En gezellig was het vandaag op Lutlommel. Vrienden die elkaar weer ontmoeten, konden genieten van een gezellige middag en konden weer eens goed bijpraten.

Het speelt geen rol of je graag nieuwe mensen ontmoet, een keertje niet zelf wil koken, graag uit gaat eten, … . Iedereen is welkom om in het wijkrestaurant te komen eten. Je moet enkel vooraf een eetbonnetje kopen in een voorverkoopadres bij een lokale handelaar. Kaarten aan € 6,50 kan je verkrijgen bij apotheek Maarten Dams of bij bakkerij Swinnen.
Het volgende wijkrestaurant van ziekenzorg Lutlommel gaat door op dinsdag 27 mei. Dan ziet het menu er als volgt uit: broccolisoep, boomstammetje met champignonsaus, wortelen en aardappelen en een lekker frisse fruitsla als afsluiter. Iedereen is van harte welkom!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio