Wakasa zet Paashaas voor schut!

Print

Wakasa zet Paashaas voor schut!

Genk -

De Wakasa jongerenkampen hebben er een succesvolle Paasvakantie opzitten, voor een knotsgekke en superleuke beleving moet je bij Wakasa zijn. Zelfs de Paashaas kan zoveel pret niet bieden. De kinderen werden omgetoverd tot rode ridders, feeën en dwergen, topmodellen, topchefs, boeren en boerinnen, survivalspecialisten en zoveel meer.


Boerderijkamp ging dit jaar door in de Bosheidehoeve in Lummen en dat was een schot in de roos. Kinderen werden er echte boeren en boerinnen, hebben er geiten leren melken, de papfles leren geven, stro en hooi gevechten gehouden, kers op de taart was het schapen scheren en de tractorrit op de laaste dag.
De kinderen van het Back to Nature kamp, die een hele week in het gezellige Ardense dorp Sy verbleven, zijn echte durfals. ’s Morgens pootje baden in de Ourthe, ’s middags grottentochten en ‘s avonds als afsluiter een kampvuur. Geen berg was te hoog, geen grot was te donker.
De Wakasa kookkampen zijn al sinds vorig jaar een succes maar dit jaar kon je die ook in Lommel gaan volgen. De kinderen van smul- & kookkamp uit Bolderberg werden aan de slag gezet op het Circuit van Zolder. Naast kokerellen konden ze ervaren hoe het er op een racecircuit aan toe gaat. Tijdens de pauze van de wekelijkse motorraces namen ze, gewapend met pot & pan een kijkje in de pitlane. Ze hadden zelf evenveel bekijks dan de motoren!
De meiden van het fashionkamp maakten zelf prachtige rokjes, zeepjes en juwelen. Ze werden opgeleid tot echte hair en make-up artiesten. De catwalk werd een tweede thuis voor de wakasa-modellen met een fotoshoot en een modeshow tijdens de slotshow.
Op deze slotshow werden ouders verrast door de dance moves van de kinderen van dans en dancecamp, de modeshow van fashion en de hapjes van de kookkamp kinderen.
Geen slotshow voor de kinderen van sportmix, die eindigden hun kamp op vrijdag bij KRC GENK.
Er waren er nog de andere thema- en mengelmoeskampen. Ook hier waren de kids en ouders laaiend enthousiast. Foto’s van alle kampen kan je terugvinden op facebook.
We kijken al uit naar de grote vakantie. En jij?
Heb jij er ook al terug zin in, schrijf je dan in via de website www.wakasa.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio