Eendracht Louwel-Opglabbeek doet opnieuw net dat tikkeltje meer

Print

Eendracht Louwel-Opglabbeek doet opnieuw net dat tikkeltje meer

Opglabbeek -

Het einde van het lopende voetbalseizoen nadert met rasse schreden. De Eendracht Louwel-Opglabbeektrein dendert echter voort als nooit tevoren. De huidige 240 spelende leden, verdeeld over 20 teams op het veld en in de zaal, verdienen immers net dat ietsje meer na een fantastische jaargang.


De jeugdwerking van E. Louwel-Opglabbeek zet daarom voor elk ploegje de kers op de taart met een spetterend en stevig gesponsord slotevenement.

De 4-jarigen speelden zo al onder het goedkeurend oog van meer dan 70 papa’s, mama’s, oma’s en opa’s hun eerste ‘echte’ wedstrijdje onder en tegen elkaar. De frietjes die onze jongsten achteraf aangeboden kregen, gingen er in als zoete broodjes. Een uitstap naar de binnenspeeltuin werd ondertussen ook al gepland.

De bus van De Wilg vervoerde onze debutantjes naar een spectaculaire dag in Kinderstad in Heerlen. Onze duiveltjes kunnen binnenkort op avontuur in het Nederlandse attractiepark Valdeludo in Echt. De u15 maakten er een echte teambuilding met overnachting in een kamphuis van en organiseerden die lange, feestelijke avond hun eigen WK op playstation. En de rest van onze bovenbouw ? Die wachten nog in spanning op de verrassing waarmee hun trainers straks zullen komen aanzetten.

Maar ook volgend seizoen wil Eendracht Louwel-Opglabbeek haar jeugdwerking een bijkomende kwaliteitsinjectie geven en net dat tikkeltje meer doen. Twee ervaren keeperstrainers zullen elke dinsdagavond ter beschikking staan voor alle keepertjes van onze jeugdwerking en zelfs voor Opglabbeekse kinderen die niet aangesloten zijn bij Eendracht Louwel-Opglabbeek maar het keeperswerk beter onder de knie willen krijgen. 1 keer per week zal ELO ook kunnen rekenen op een eigen techniektrainer. Hij zal het basiswerk van onze jeugdtrainers verder verdiepen en verfijnen.

De onderbouw blijft ondertussen verder werken in ons uniek leeftijds- en niveaugebonden trainingsconcept. De trainingen van elke leeftijdscategorie zullen geleid worden door minstens 1 gediplomeerde trainer, bijgestaan door jonge en/of ervaren (ex-)voetballers. De bovenbouw van de jeugdwerking zal zelfs kunnen rekenen op 3 uefa-gediplomeerde trainers. Op 21 mei staat er een info-avond op het menu. Dan worden alle vernieuwingen en verbeteringen haarscherp uit de doeken gedaan voor alle ouders en spelertjes.

Ondertussen zit de club niet stil. Aanstaande vrijdag staat de vriendjesdag op het menu. Iedereen, al aangesloten bij een club of niet, die eens wil proeven van een training op ’t Heike is volledig vrijblijvend welkom van 17.45 uur tot 18.45 uur. Ouders die dat wensen kunnen om 18 uur meer uitleg krijgen over onze clubwerking.

Na de vriendjesdag focussen we op ons minivoetbaltornooi voor volwassenen. Net als voorgaande jaren rekenen we weer op 20 deelnemende teams op zaterdag 31 mei .

En nog is het dan niet gedaan. Op 29 juni staat Eendracht Louwel-Opglabbeek in rep en roer voor de 4de editie van Opglabbeek Fietst. Gelukkig kunnen we dit jaar rekenen op de medewerking van De Brakkemannen en de Stegerboys. De Oeterse MountainbikeClub zal zeker ook weer van de partij zijn voor een mountainbike initiatie voor jong en oud. Op Werchter ten slotte gaan we samen met onze footgolf-vrienden een hand uit de mouwen steken. Want, om net dat ietsje meer te kunnen bieden voor die 240 unieke leden moet onze Eendracht Louwel-Opglabbeekfamilie wel permanent paraat staan voor en met elkaar en in nauwe samenwerking met zo veel mogelijk andere sportclubs en verenigingen. Alleen zo blijven we hét fundament voor alle (jong) talent.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio