Bloesemwandeling Pasar

Print

Bloesemwandeling Pasar

Maasmechelen -

Door het uitzonderlijk mooie voorjaarsweer werd Pasar Maasmechelen verplicht hun jaarlijkse bloesemwandeling te vervroegen. Niettegenstaande de gewijzigde datum konden ze toch op een bevredigende opkomst rekenen en wat meer is … Het weer zat weeral eens mee.

De kerk van Groot-Loon was dit jaar de plaats van vertrek. Van hieruit hadden Marlies en Louis een prachtige wandeling voorbereid. Ze voerden de deelnemers over golvende paden langs schitterend bloeiende boomgaarden en enig mooie vergezichten. De wandelaars maakten kennis met de plek Romeins Landmark van Hans Lemmen (terracottakleurige banken die refereren naar de basisvormen van een Romeinse villa). De plas- en drinkpauze lag op de markt van Borgloon. Na een half uurtje rust trokken ze verder. Ze bezochten op de terugweg nog de doorkijkkerk (reading between the lines van Gijs Van Vaerenbergh).

Dan ging het snel via kronkelende paden tussen blij bloeiende bomen richting Groot-Loon. Na een kort bezoekje aan het plaatselijk kerkje bedankte voorzitster Nicole de deelnemers en wenste hen een behouden thuiskomst. Geslaagde activiteit.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio