thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Paasfeest bij S-plus afdeling Tongeren

Zoals elk jaar ging op paasmaandag weer het jaarlijkse paasfeest door van de Senioren van S-plus afdeling Tongeren. Voor dit paasfeest kwamen er zo een 180 tal senioren opdagen die konden genieten van een zeer gezellige namiddag.

Er werd zoals steeds een 3 gangen menu geserveerd en het keuken personeel had uitermate zijn beste beentje voorgezet want de reacties van de deelnemers bleef ook niet uit met zeer positieve commentaren.

Celestin Steuperaert

Dan was het tijd voor een streepje muziek op de tonen en gebracht door DJ Peter.

De traditie wil dan ook dat de paashaas even langs komt en ja hoor, Die kwam langs en op welke manier. Wij konden ons niet van de indruk ontdoen dat die ofwel zeer goed uitgerust was of wel overwerkt maar de aanwezigen konden genieten van een geweldig optreden van de Paashaas.langs deze weg gaat vanuit het bestuur natuurlijk onze dank uit aan al onze medewerkers die hebben bijgedragen tot dit zeer geslaagd paasfeest.Op 16 mei gaan wij dan voor een 3 daagse naar zee op op 15 oktober doen wij een daguitstap met shownamiddag naar de kaasboerin in Postel. informatie kan verkregen worden bij de secretaris van de afdeling.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio