"Start to Golf" de ideale manier oml kennis te maken met deze sport

Print

Start to Golf de ideale manier oml kennis te maken met deze sport

Beringen -

Op 35 plaatsen in België, waaronder 5 in Limburg, kon men op Paasmaandag aan “Start to Golf” doen. Natuurlijk was Millennium Golf Paal er ook bij.
Start to Golf een ideale gelegenheid om een kennis te maken met golf.
Na de inschrijving werd men in2 groepen verdeeld Groep 1 ging dan eerst leren ‘afslaan’ terwijl groep 2 ging ‘putten’.

Hier kreeg men eerst uitleg rond de verschillende golfsticks. De juiste houding, de afstand van tussen het golfballetje en jezelf. En dan leren afslaan. Je zag dat men eerst maar probeerde met veel kracht te slaan maar al doende leerde men dat golf vooral techniek is.
Bij het putten was het nog zachter en gerichter golfen. Ook hier heb je weer een heel assortiment van putters. Eens de techniek een beetje onder de knie had men een parcours uitgewerkt rond de verschillende ‘holes’
Vervolgens kreeg men nog een korte rondleiding op het golfterrein. Uiteraard mooi op zij zodat men niet in de opslag van de golfers stond en toch een overzicht had over een gedeelte van ons prachtig 18 holes golfterrein.
De verschillende handicaps werden uitgelegd. Handicaps die het toch mogelijk maken dat iedereen met iedereen kan spelen en van elkander winnen. In het millennium gebouw kreeg men dan nog verdere uitleg rond de verschillende soorten lidmaatschap.
De meeste sloten dan deze Start to golf af op een van de 2 mooie zonnige terrassen man de brasserie Penja. Heb je ook interesse om eens van het golfen te proeven. Elke 1ste en 3de zaterdag van de maand geeft men in de voormiddag initiatiegolf. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht in de golfshop.

meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio