Vijfde grote paasmelée in Petanqueclub Maaseik

Print

Vijfde grote paasmelée in Petanqueclub Maaseik

Maaseik -

Op de buitenbanen van Pc Maaseik werd naar jaarlijkse gewoonte op tweede paasdag een grootse paasmelée gehouden. Het was ook deze keer een groot succes, net zoals de vorige edities, met maar liefst 44 deelnemers.
Alle leeftijdcategorieën waren er aanwezig en zo zie je maar dat petanque voor iedereen is, zowel jong als oud.

Iedereen die deelnam, moest een bijdrage doen van slechts 5,00 €. Voor zo'n gunstig mogelijke prijs werden er dan een massa levensmiddelen aangekocht zodat men kon genieten van de lekkernijen die de paasklokken boven de lokalen van pc Maaseik gestrooid hadden.

Van de 44 deelnemers waren er 5 spelers overgebleven met 3 winstwedstrijden die dan ook de top 5 van de paasmelée vormden. Op de eerste plaats stond er een speler van Maaseik, Hinoul Jean. Op de tweede plaats een speler van pc Horizon Welz Hans, op de derde plaats Urlings Jacky van pc Genk, op de vierde plaats de kersverse voorzitter van pc Maaseik Peers Roger en op de vijfde plaats onze Bérke Baeten. Al de andere 39 plaatsen hadden ook allemaal een goedgevulde zak met levensmiddelen.

Op het einde van de dag was iedereen voldaan na een mooie petanque-namiddag op misschien wel de mooiste locatie van België waar vele clubs jaloers op zijn. De lokalen zijn geopend op maandag-en vrijdagavond vanaf 19 uur en op dinsdag-en donderdagnamiddag vanaf 13.15 uur. Iedereen is er van harte welkom om een balletje te gooien en kennis te maken met de echte competitie-petanque .


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio