KVLV-Alken-centrum gaat naar spektakelmusical '14-18'

Print

KVLV-Alken-centrum gaat naar spektakelmusical '14-18'

Alken -

Naar aanleiding van de herdenking van 100 jaar Wereldoorlog I, lanceert Studio 100 in april 2014 de spektakel-musical '14-18' in de Nekkerhal van Mechelen.

Omdat deze musical een puur verhaal brengt over vriendschap, liefde, familie en gemis tegen de achtergrond van het monster van de grote oorlog, waren ook de KVLV-leden van Alken-centrum benieuwd en wilden deze show voor geen geld van de wereld missen.

Op maandag 21 april trokken de leden en enkele geïnteresseerden naar Mechelen.

Jo de Meyere, Maaike Cafmeyer, Jelle Cleymans en Free Souffriau ... samen met tal van nevenpersonages, figuranten en kinderen maakten deel uit van een indrukwekkende cast die op en rond een rijdend podium schitterden. Als toeschouwer werden ze helemaal meegenomen in het verhaal, door een verplaatsbare tribune en een indrukwekkende scène met een speelvlak van wel twee voetbalvelden. Alles draaide rond beweging. Deze tribune kon een afstand afleggen van een halve meter per seconde. Door de beweegbare opstelling kom men inzoomen op intieme momenten en uitzoomen bij vergezichten. Als kijker, kon iedereen een unieke beleving ervaren, want het was alsof ze zelf in deze alles verwoestende oorlog aanwezig waren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio