Balletschool Capriccio met 260 dansers op het podium in C-Mine

Print

Balletschool Capriccio met 260 dansers op het podium in C-Mine

Genk -

Het voorbije paasweekend gaf Balletschool Capriccio haar jaarlijkse voorstelling op het podium van de grote zaal in C-Mine. Ongeveer 260 leerlingen zorgden voor een prachtig spektakel van niveau. In het eerste gedeelte voor de pauze was het sprookje 'Belle en het Beest' het onderwerp voor de dansjes van de jongste leerlingen van de school.

Na de pauze werd de filmklassieker 'Ghost' in een mix van klassiek ballet, jazz en moderne dans in een prachtige choreografie verwerkt.
In vier voorstellingen gaven de dansers het beste van zichzelf om voor evenveel uitverkochte zalen het publiek te boeien tot de laatste minuut.

Voorzitster Karin Vancraybex dankte na de voorstelling dan ook vooral de ouders, voor hun vertrouwen in de school. De amateurdans is de laatste jaren enorm tot ontplooing gekomen. Het is één van de meest favoriete, creatieve en expressieve vrijetijdsbestedingen voor jongeren.

Balletschool Capriccio tracht dan ook al jaren om meer dan een steentje bij te dragen om jongeren de danservaring te laten beleven. En de voorstelling in C-Mine was dan ook een bewijs dat ze daar goed in slagen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio