Geslaagd paasfeest bij 'Onder Ons' in Neeroeteren

Print
Geslaagd paasfeest bij 'Onder Ons' in Neeroeteren

Geslaagd paasfeest bij 'Onder Ons' in Neeroeteren

Maaseik -

Het wordt echt moeilijk om niet in herhaling te vallen wanneer je een artikeltje wil schrijven over een feest bij Petanque- en Curvbowlclub 'Onder Ons' Neeroeteren. Feit is dat er telkens een organisatie wordt neergezet die gewoonweg 'af' is.

Het jaarlijkse Paasfeest vond dit jaar plaats op donderdag 17 april.

Met liefst 63 ingeschrevenen kon het bestuur niet anders dan alweer een beroep doen op de welwillende medewerking van S-Plus Neeroeteren die belangeloos hun lokaal ter beschikking stelden. Vele helpende handen droegen hun steentje bij om van dit feest een echte topper te maken.

De leden en hun partners zijn al wat gewoon maar toch waren er talloze bewonderende gelukwensen voor de schitterende aankleding van de tafels. Er waren vele prachtige versieringen die glans gaven aan dit evenement. De zelfgemaakte hapjes en het aperitief waren de voorbode van een smakelijk paasmaal. De gekleurde eitjes, het zachte krentebrood en de nooit-ontbrekende-Limburgse vlaai deden de buikjes bol staan.

Vele verenigingen zouden blij zijn om dergelijk feest tot een goed einde te kunnen brengen, maar bij 'Onder Ons' gaat het bestuur nog enkele stapjes verder. Zo hadden ze voor iedere aanwezige een passend paasgeschenk voorzien. Tussendoor had voorzitter Jos Billen de feestvierders tot tranen toe bewogen met zijn traditioneel moppentheater.
Omdat 'Onder Ons' een low-budgetvereniging is; wordt er naar jaarlijkse traditie een tombola georganiseerd om leute en financiën in evenwicht te houden. Resultaat hiervan was dat sommigen naar huis gingen met de handen vol nuttige prijzen. Hiervoor richtte de voorzitter een woordje van dank tot onze gulle sponsors die terecht trots mogen zijn voor hun bijdrage aan de succesvolle werking van 'Onder Ons'.

Last but not least kregen de vrijwillige helpers een kleine attentie voor hun belangeloze inzet. Dit was weeral een zoveelste organisatie van 'Onder Ons' die een schitterend verloop kende . Ook is het gepast enkele woorden van dank te richten tot het bestuur die zovelen een schitterende namiddag bezorgden: Jos, Nes, Louis en Lambert, merci. Nog even meegeven dat er vanaf maandag 28 april weer gepetanquet wordt op de banen aan de Borg, vanaf 13.30 uur. De donderdagavond in het Petanquehoès aan de Rotemerlaan vanaf 19.00 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio