Profiteren

Stempelcontrole afgeschaft. Negentig procent der werklozen wil niet werken,het overgrote deel allochtonen. In de bouw,horeca en fruitpluk(900 Polen aan de pluk-krant van 9/12)

Georges Prinsen - Herk-de-Stad

wordt gebedeld om werkkrachten,duizende jobs staan open. Het aantal werklozen bedraagt reeds meer dan 600.000,dagelijks wordt deze groep groter. Bij veel”beroepsdoppers”is er

fundamenteel iets mis met de ingesteldheid. Te vroeg opstaan,te ver van huis,door slecht weer,de kinderen opvangen. Of is het gemakzucht? Een voorbeeld uit mijn buurt,een koppel dertigers,met vier schoolgaande kinderen,NOOIT gewerkt ze leiden een luilekker leventje.

Hun inkomen uit allerhande steun bedraagt +/- 2500€(100.000BF)per maand! Nog een punt van frustratie bij de werkende Vlaming zijn de allochtonen die met een riant inkomen vanaf nu onafgebroken met “vakantie” kunnen in hun thuisland,om daar met het steungeld een luxeleven te leiden. Deze toestanden zijn enkel te danken aan de vakbonden en paarse regering.Zij moeten hun clienteel blijven pamperen.