Koop een eendje, win een auto

Print

Koop een eendje, win een auto

Peer -

Wist u al dat u krasloten kan kopen ten voordele van Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth in Wijchmaal? En wist u ook dat u met deze krasloten een spiksplinternieuwe Mercedes A-klasse kan kopen? Een kraslot met bijhorend eendje is al van u voor 5 euro.

Hart voor Limburg slaat de handen in elkaar met verschillende goede doelen en vzw’s om een grootste eendjesrace te organiseren. Organisaties die eendjes verkopen krijgen per verkocht exemplaar 1,5 euro en nog eens 1,5 euro gaat naar Hart voor Limburg. Elk eendje dat u dus via BC Sint-Elisabeth koopt, levert ons als organisatie 1,5 euro op en dit met dank aan de Ronde Tafel Neerpelt. Met de overige 2 euro worden alle werkingskosten betaald.

Op zondag 25 mei worden tienduizenden eendjes losgelaten in Hasselt op de kanaalkom. Wil jij jouw eendje als eerste over de meet zien komen om zo de nieuwe wagen te winnen? Rep je dan snel naar het Begeleidingscentrum of één van de externe verkooppunten, zoals de Spar in Wijchmaal, om jouw eendje te kopen. Alle info en verkooppunten vind je op http://eendjesrace.wordpress.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio