Schrijf nu in voor de Beker van Lummen voor Paardensport

Print
Schrijf nu in voor de Beker van Lummen voor Paardensport

Schrijf nu in voor de Beker van Lummen voor Paardensport

Lummen -

Het FEI (Fédération Equestre Internationale) bevorderde Jumping Lummen dit jaar naar CSIO5* niveau. Hierdoor maakt Jumping Lummen nu officieel deel uit van de Furusiyya FEI Nations Cup-Division 1, beter bekend als de Landenwedstrijd. Een ware primeur, niet alleen voor de jumping, maar ook voor onze gemeente.

De Champions League van de paardensport komt vrijdag 2 mei naar onze gemeente. Aansluitend op deze wedstrijd rond 19 uur mogen wij onze 12de Beker van Lummen voor de Paardensport organiseren op de grote Derbypiste.

Deze Beker van Lummen voor de Paardensport staat open voor alle combinaties ruiter-paard die aan één van de onderstaande voorwaarden voldoen:

- de ruiter is woonachtig te Lummen.
- de ruiter die niet van Lummen is moet aangesloten zijn bij een Lummense ruitervereniging die op zijn beurt aangesloten is bij de sportraad.
- het paard is van Lummen. Dit dien je te bewijzen met het paspoort van het paard.
- per deelnemer wordt slechts één paard of pony toegelaten.

Programma

*Pony's:

- 0,80 m
- 1,00 m
- barrage

*Paarden:

- 1,00 m
- 1,10 m
- 1,20 m
- barrage

Om deel te nemen aan de wedstrijd is inschrijven noodzakelijk en dit vóór 21 april 2014. Schrijf je nu in bij onze gemeentelijke dienst sport!

Nieuw in 2014: LUMMEN VILLAGE!

Alle Lummenaren mogen gratis binnen in het gloednieuwe Lummen Village! Bovendien krijg je enkele consumpties gratis aangeboden. Hou je brievenbus in de gaten voor het volledige programma.

Opgelet: enkel gratis toegang via de westingang via de brug onder de autosnelweg in Goeslaer. Volg de pijlen van "Lummen Village".

Voor meer informatie:

Dienst sport
Sportweg 8
3560 Lummen
Tel. 013 390 490
Fax 013 390 591
sportdienst@lummen.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio