Paaseierenverkoop door Schutterij St.-Laurentius Bocholt

Print

Paaseierenverkoop door Schutterij St.-Laurentius Bocholt

Bocholt -

Op zaterdag 5 april organiseerde de Schutterij St.-Laurentius Bocholt een deur aan deur verkoop met gekleurde paaseieren in Bocholt en op zaterdag 12 april ging de paaseierenverkoop verder door in Lozen, Kreyel en Reppel. Net zoals vorig jaar was het een geslaagde actie, die zeker volgend jaar herhaald zal worden door de Schutterij St.

-Laurentius.

Met de opbrengst van de paaseierenverkoop zal de schutterij investeren in de aankoop van een kogelvanger, die na het verkrijgen van de nodige vergunningen, geplaatst zal worden in de sportzone Damburg.

Ondertussen hebben reeds verschillende schutterijen een kogelvanger aangekocht. De aankoop van een kogelvanger is een vrij dure investering voor elke schutterij, toch wil ook onze schutterij overgaan tot het schieten op een kogelvanger. Mede omdat het lood dat nodig is voor het maken van de kogels steeds moeilijker te verkrijgen is, waardoor het voor de schutterij belangrijk is dat de afgeschoten kogels worden opgevangen zodat men deze opnieuw kan gebruiken.

Het bestuur en alle leden van de Schutterij St.-Laurentius Bocholt wil iedereen van harte danken voor de steun die ze mocht ontvangen tijdens de paaseierenverkoop en wensen iedereen een 'Vrolijk Pasen' toe.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio