Kampioen zijn bij MVC is plezant

Print

Kampioen zijn bij MVC is plezant

Kinrooi -

Volleybalclub Molenbeersel (MVC) kan met succes terugblikken op het voorbije volleybalseizoen. De club van voorzitter Guy Schelfhout grossiert immers in titels.

Nadat in de eerste seizoenshelft (september-december 2013) de scholieren dames en de kadetten meisjes beiden een kampioenschap in de wacht wisten te slepen, werd er in de tweede ronde nog een handvol titels aan het palmares toegevoegd.

Scholieren dames

De scholieren dames gaven met een puike prestatie het voorbeeld door de concurrenten het nakijken te geven in de gewestelijke reeks B. Kleppers als DIEVOC Diepenbeek en Noliko Maaseik konden weinig inbrengen tegen het stevige MVC-team van trainer Maarten Kupers.

* Ploeg MVC-scholieren dames: Fleur Baens, Charlotte Doumen, Renee Janssen, Jenny Klaessens, Tiffany Klaessens, Miek Schelfhout, Lien Stevens, Ann Telemans en trainer Maarten Kupers

Miniemen meisjes

In navolging van de scholieren wist de miniemenploeg meisjes op hun beurt de titel binnen te rijven. In een spannend duel met naaste belager MAVo Dilsen-Stokkem B eindigde MVC als eerste in hun reeks. Met slechts één verlieswedstrijd uit (3-2) tegen de gedoodverfde titelkandidaat behaalde de miniemen 29 van de 30 punten. De terugwedstrijd werd echter gewonnen met een overtuigende 3-1 score. Een glansprestatie voor de speelsters en hun beide trainers Ruben Hensels en Janne Weerens. Het kampioenschap werd passend gevierd in bijzijn van de trotse ouders en de trouwe fans.

* Ploeg MVC-miniemen meisjes: Reine Bland, Janne Gielkens, Fien Greunlinx, Bo Janssen, Nienke Janssen, Janne Peeters, Henrieke Vermetten, Johanne Vermetten, Anouk Warnier en coaches Ruben Hensels en Janne Weerens

Preminiemen meisjes

Op de prestaties van de preminiemen meisjes stond geen maat. Met een foutloos parcours behaalden ze het maximum van het aantal punten. Geen enkele wedstrijd werd verloren. Het team won immers iedere volleybalpartij met uitgesproken 3-0 of 3-1 cijfers. De tegenstanders werden er soms moedeloos van. Omdat het ploegje niet altijd voltallig was, kon het team steevast rekenen op de inbreng van Reine Bland en Fien Greunlinx. Het kampioensfeestje was een gezellige bedoening en een leuke bekroning voor de geleverde prestatie. Er werd vele malen met kinderchampagne geklonken op overwinning.

* Ploeg MVC-preminiemen meisjes: Eline Dirx, Olivia Dirx, Saar Greunlinx, Daphne Janssen, Sylvia Kin, Nora Vanhoof en coaches Ruben Hensels en Janne Weerens

Foto: MVC miniemen meisjes (links) en MVC preminiemen meisjes (rechts) spelen beiden kampioen in gewestelijke reeks G2.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio