Barstensvolle zaal voor lentefeest van OKRA Koersel

Print

Barstensvolle zaal voor lentefeest van OKRA Koersel

Beringen -

Het jaarlijkse lentefeest van OKRA Koersel op 12 april in de Stedelijke feestzaal Cor, was een schot in de roos met maar liefst 112 deelnemers.

Het lentefeest begon met een bezinning, waar de overleden vrienden werden herdacht. Na een tasje koffie met taart deed de voorzitter Jaak Poelmans een welkomstwoordje en kregen verdienstelijke leden een decoratie of diploma.

Op de foto de verdienstelijke leden omringd door educatief medewerker van OKRA, Steven Reynders en voorzitter Jaak Poelmans.

Verder werd er op gewezen dat OKRA Koersel nog steeds groeit. OKRA tracht het aantal leden nog op te voeren, iedereen vanaf 55 jaar kan lid worden ,je hoeft daarom niet gepensioneerd te zijn. Het centraal thema voor 2014 is ‘ ik vindt de aarde leuk’ waarin men zal trachten zoveel mogelijk 55 plussers uit hun isolement te halen en ontspanning aan te bieden. Aan activiteiten voor de leden ontbreekt het niet.

Op maandag wordt in de zomer 40km gefietst en in de winter 12 km gewandeld. Op dinsdag is er een danscursus. Op donderdag kaarten en kienen.
Verder is er een gezellige filmnamiddag in filmzaal Roxy Koersel, de laatste vrijdag van de maand(van oktober tot april ). Ook worden er jaarlijks vakanties gepland, één naar Nieuwpoort en twee buitenlandse reizen, eentje met Intersoc naar Zwitserland met autocar en eentje met het vliegtuig in samenwerking met OKRA Beringen-Mijn. Ook is er een sociale activiteit van april tot september. Zes bestuursleden begeleiden rolstoelpatienten van het zorgcentrum corsala voor een wandeling in de natuur.

Na deze huldiging keken en luisteren de feestvierders naar het humoristische gedeelte, gebracht door Roger Schepers. En dan volgde het feestmaal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio