MAVO-miniemen heren halen kampioenstitel binnen

Print

MAVO-miniemen heren halen kampioenstitel binnen

Dilsen-Stokkem -

De miniemen heren van MAVO Dilsen-Stokkem hebben hun seizoen afgesloten met een fantastisch resultaat! Na het behalen van de herfstkampioentitel in de B1-reeks wilden ze het seizoen natuurlijk in schoonheid afsluiten in de A2-reeks.

Hiervoor moest tegenstander Noliko uit Maaseik, derde op de ranglijst, wel met minimaal 2-3 verslagen worden.

De supporters van MAVO zijn massaal komen opdagen in de sporthal van Rotem om daar de jongens naar het kampioenschap te juichen.

Alhoewel ze dit seizoen reeds 16 van de 17 wedstrijden gewonnen hadden, was de allerlaatste match de beslissende match. Spanning alom dus! Onze jongens moesten 2 sets binnenhalen om de titel te krijgen. Lukte dit niet, dan zou tweede op de ranglijst Kivoc Kinrooi met de eer gaan lopen.

Onder luid geroep en getrommel mocht MAVO beginnen met serveren en onmiddellijk was de toon gezet. De eerste 2 sets werden gemakkelijk binnengehaald met setstanden als 25-12 en 25-17. De titel was binnen! Hier hield het echter niet op. Onze jongens gingen voor de 3-0 maar kregen die laatste set niet cadeau. De laatste set werd er haasje over gespeeld maar eindigde met setstand 26-24.

Dit seizoen speelden ze in totaal 63 sets waarvan ze er maar liefst 52 wonnen. Slechts 1 wedstrijd van de 18 hebben ze moeten afgeven. Hun inzet en enthousiasme werd dan ook bekroond met een welverdiende eerste plaats in het klassement. Wij zijn terecht trots op onze kampioenen met als coach Stefan Weijtjens.

De spelers zijn: Matthias Budé, Siloy Craeghs, Indy Jeurissen, Wout Keymis, Bram Moors, Kobe Reggers en Glenn Vanminsel.

Proficiat mannen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio