Jeffrey Grondelaers speler van het jaar

Print
Jeffrey Grondelaers speler van het jaar

Jeffrey Grondelaers speler van het jaar

Beringen -

Op zondag 13 april vond het jaarlijkse supportersfeest van supportersclub De Volksmacht van eersteprovincialer KVK Beringen plaats. Zoals elk jaar werd dit evenement zeer druk bijgewoond.

Er werd door alle supporters geklinkt op de goede afloop van het seizoen 2013-2014.

KVK maakte een moeilijk seizoen door in eerste provinciale. Door de vele langdurig geblesseerde spelers waren de resultaten zeer wisselvallig.

Op de laatste speeldag kon de Beringse fusieclub het behoud veiligstellen op het veld van GS Beek. Dit werd na de match gevierd in de vip-kantine van het sportpark De Motbemden. Dit feest werd naar jaarlijkse traditie georganiseerd door supportersclub De Volksmacht, de supportersclub die 51 jaar geleden werd opgericht bij eersteklasser Koninklijke Beringen FC, de club die dit jaar 90 kaarsjes mag uitblazen, en momenteel de supporters van fusieclub KVK Beringen verenigt.

Na een speech van de voorzitter van de supportersclub Georges Vanoirbeek en de nieuwe voorzitter van de club Gilbert Lambrechts werd de meest verdienstelijke speler in de bloemetjes gezet. Spits Silvio De Raeve eindigde op de derde plaats en Omer Ozpoyraz eindigde tweede in het referendum. Maar het was Jeffrey Grondelaers, de topschutter met 12 doelpunten, die met alle aandacht ging lopen. Hij kreeg immers de meeste stemmen van de supporters.

Er werd daarna ook al meteen vooruitgeblikt op volgend seizoen, waar men op het vernieuwde elan wil verdergaan en vooral ook wil beter doen dan in het afgelopen seizoen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio