G8-tornooi KVK Beringen was een succes

Print
G8-tornooi KVK Beringen was een succes

G8-tornooi KVK Beringen was een succes

Beringen -

Heel wat volk, een stralende zon en heel wat blije gezichten... De organisatie van het G8-tornooi mag dus tevreden terugblikken op de geslaagde dag. De jeugdspelertjes beleefde één voor één heel wat voetbalplezier en velen gingen dan ook met de glimlach weer naar huis.

Vooral toen ze elk beloond werden met een medaille, in de rood-zwarte kleuren van KVK wel te verstaan.

Voor de winnende ploeg in zowel de U7- als U8-reeks werd er nog een extraatje voorzien. Zij kregen uit handen van de Schepen van Sport een Beringse schaal. Ook de jeugdafdeling van KVK Beringen zorgde voor een trofee.

Bij de U7 was het KRC Genk dat zich net iets te sterk toonde voor de gastploeg, ESK Leopoldsburg. Bij de U8 werd de finale een fantastisch kijk stuk voor de vele toeschouwers. Patro-Eisden kwam tot tweemaal toe op achterstand tegen KRC Genk, maar liet de bordjes telkens weer gelijk hangen. Uiteindelijk plaatste ze nog een verschroeiend slotoffensief en dat leverde twee doelpunten op. Zo konden de Patro-spelertjes hun prijzen mee naar Maasmechelen nemen.

De club wilt verder nogmaals alle medewerkers bedanken. "De organisatie van het G8-tornooi wil alle medewerkers bedanken voor hun inzet en medewerking. Dankzij hen kunnen we tevreden terugblikken op een meer dan geslaagd succes. Na al de positieve feedback die we hebben mogen ontvangen van de deelnemende ploegen zal er volgend jaar, tijdens de paasvakantie, een tweede editie georganiseerd worden. Zonder de inzet van de medewerkers zijn wij niet in staat om de jeugdopleiding verder uit te bouwen", klinkt het bij een tevreden Kevin Somers, de jeugdcoördinator van KVK Beringen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio