Basket Lummen neemt afscheid van Ludo en Jan

Print

Basket Lummen neemt afscheid van Ludo en Jan

Lummen -

Zowel de Heren B als de Heren A van Basket Lummen namen afgelopen zaterdag op passende manier afscheid van hun coaches. Dit door beiden overtuigend hun laatste wedstrijden van dit seizoen te winnen. De Heren B tegen Diepenbeek, de Heren A tegen Maasmechelen.

Bij de Heren A besliste coach Ludo Poel om wegens professionele redenen zijn contract niet te verlengen. Met spijt in het hart nemen we afscheid van Ludo als coach, maar we zijn er bijna zeker van dat de wegen van Ludo en Basket Lummen wel eens ooit terug zullen kruisen. Ludo loodste onze Heren A op een bevlogen wijze van de kelder van de rangschikking naar de top in eerste provinciale. Dit alles met wat gerust mag omschreven worden als bij momenten spektakelbasket. Ludo, bedankt en tot een volgende keer!

De Heren B op hun beurt zien ook hun coach, Jan “Jos”Quintens vertrekken. Ook hier spelen het drukke werk- en gezinsleven een rol, een keuze die we enkel maar kunnen respecteren. Ongetwijfeld een mooi seizoen van onze Heren B n tweede provinciale, met als absolute uitschieter de halve finale in de Beker van Limburg. Ook aan Jan een dikke dank u wel en Jan zien we zeker nog terug op en rond het terrein van Basket Lummen.

Ook werd het de laatste wedstrijd in de kleuren van Lummen voor Yente Awouters en Philip Wolk. We wensen namens Basket Lummen hen op hun beurt veel succes toe met hun nieuwe sportieve uitdagingen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio