Filmen met digitale spiegelreflexcamera's

Print

Filmen met digitale spiegelreflexcamera's

Hasselt -

Donderdag 3 april was het clublokaal weer goed gevuld in Godsheide. Want heel wat nieuwsgierigen kwamen luisteren en vooral leren wat clublid Jan kon vertellen over het filmen met digitale spiegelreflexcamera's. Jan is een echte kenner op dat vlak want hij maakte vorig jaar enkele professionele filmpjes over de autorally in Libië en een Mountainbike Raid in Togo.

Het resultaat mocht gezien worden.

Honderuit kon hij vertellen over zijn ervaringen als fotograaf, die zijn fotocamera gebruikt voor video. Waar moet je dan allemaal op letten, hoe ga je beelden schieten of filmen, welke hulpstukken komen goed van pas...en nog veel meer van dat. Het filmen vanuit het oogpunt van een fotograaf geeft immers een heel andere benadering en resultaat. Natuurlijk konden de clubleden heel wat nuttige tips van Jan (hij is ook Nikon trainer) mee naar huis nemen. Kortom : een boeiende avond.

Maar ook andere beginners en Mac- en iPadgebruikers kwamen aan hun trekken. Heel wat probleempjes werden aangepakt in onze supporthoek.

Agenda April
Enkele dagen na de clubmeeting trokken enkele clubleden naar Utrecht voor de jaarlijkse verbroedering met één van de grootste Apple gebruikersclubs. Na 15 jaar hebben we via onze Nederlandse Macvrienden van Klokhuis heel wat contacten kunnen leggen. En tenslotte volgde nog een bezoek aan de Apple Store in Amsterdam.

Ook is er nog een "iPad les voor beginners" gepland op woensdag 16 april in het CCHA. Inschrijven kan via www.ontdekdeipad.be

Agenda Mei
De maand mei is steevast een drukke maand, met de ondersteuning van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt. De club organiseert er een internet- en fotocorner. En dit al voor de 13e keer.

De volgende clubmeeting is dus niet op donderdag 1 mei, maar een week later op 8 mei. En deze keer niet in Godsheide, maar in het Hasselt-centrum, in de oude gevangenis, waar nu de faculteit rechten van UHasselt te vinden is. Met als thema : Hoe veilig is mijn Mac?


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio