Derde editie Lentefair op zorghoeve Sint-Jansberg weer absolute topper

Print

Derde editie Lentefair op zorghoeve Sint-Jansberg weer absolute topper

Maaseik -

Op zondag 6 april van 10 tot 18 uur organiseerde zorghoeve Sint-Jansberg de derde editie van de Lentefair. Het opzet van dit evenement is om de zorghoeve en de jongvolwassenen met autisme 'in the picture' te plaatsen enerzijds en anderzijds om bezoekers de mogelijkheid te bieden om de zorghoeve op één of andere manier financieel te ondersteunen.

Tot op heden ontvangen wij immers van geen enkele officiële instantie subsidies voor het wekelijks begeleiden van onze 26 jongvolwassenen met ASS op onze zorghoeve/perkplantenkwekerij. Alles gebeurt dus op vrijwillige basis.

Zondag hebben de jongvolwassenen dan ook weer alles laten zien aan de bezoekers wat ze allemaal kunnen en dat ze wel degelijk de moeite waard zijn. Zeer belangrijk voor hen en voor ons.

Naast optredens door onze jongeren zorgde
* Elvya Dulcimer voor een mooie act,
* kon een levend standbeeld bewonderd worden in de laatste serre
* waren er veel deelnemende en creatieve standhouders
* was er topanimatie Japans Drummen samen met onze (jong)volwassenen),
* animeerde Clown August groot en klein,
* schminkte Iris ieder kind tot een plaatje

Dit alles onder het genot van een hapje en drankje op het lenteterras in één van onze serres. Vandaar ook een grote dankjewel aan iedereen die zijn steen(tje) heeft bijgedragen om van deze derde editie een gigantisch succes te maken. Dank ook aan de vele bezoekers. Jullie lieten ons volledige zorghoeve-team voelen dat we er wel degelijk mogen zijn, dat we wel degelijk me tellen in onze maatschappij én vooral jullie gaven ons moed om er weer helemaal voor te gaan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio