De strijd van het Maasland in Neeroeteren

Print

De strijd van het Maasland in Neeroeteren

Maaseik -

Op 07 april vond "de strijd van het Maasland" plaats in de sporthal De Borg in Neeroeteren. Een mini-voetbalwedstrijd tussen een ploeg van de Maaseikse CD&V-afdeling onder leiding van Gunter Haeldermans en de ploeg van de Maasmechelse CD&V-afdeling onder leiding van Raf Terwingen.

Het was een spannende strijd. De Maasmechelse ploeg wist de eerst twee goals vrij snel te scoren, maar dan was het tijd voor het team van Gunter Haeldermans om ook een goal te scoren. Toch bleef de Maaseikse ploeg op achtervolgen aangewezen, in de laatste minuut, bij een 5-6 stand had ons Maaseikse ploeg nog een mooie kans, maar deze konden ze jammer genoeg niet afmaken en eindigde de wedstrijd met 5-6 voor de ploeg van Raf Terwingen.
Ondanks het verlies kan er toch gezegd worden dat Gunter Haeldermans een sterke ploeg kon samenstellen die zich heel goed verweerd heeft tegen de Maasmechelse ploeg. Een overwinning kon jammer genoeg niet gevierd worden, maar de gezelligheid na de wedstrijd in cafetaria "Den Aftrap" ontbrak er niet aan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio