Reserven K. Niel SK Kampioen seizoen '13-'14

Print
As -

"Eindelijk!", moeten ze bij het bestuur van K. Niel SK gedacht hebben. Ondanks enkele mooie ereplaatsen de afgelopen seizoenen was het toch alweer van het seizoen 1998-1999 geleden dat één van de seniorenploegen kampioen speelde! Toen was het de eerste ploeg die onder leiding van trainer Eddy Meyers, de titel behaalde.

(Voor de reserven was het geleden van het seizoen 1990-1991, toen onder leiding van trainer François Salden, voor een tweede keer op rij kampioen gespeeld werd)

15 jaar na datum was het eindelijk weer zo ver, nog één zege en de reserveploeg van trainer Jos Vandeweerdt mocht nog eens een beker in de kast zetten!
Na een reeds geslaagd seizoen moest er op zaterdag 29 maart absoluut gewonnen worden op het veld van Ven Maaseik, de rechtstreekse concurrent, om de titel binnen te halen. Dankzij doelpunten van Koen Peeters en Robby Cuypers werd de wedstrijd, onder het goedkeurend oog van de massaal meegereisde supporters, gewonnen met 0-2. Na het laatste fluitsignaal barstte dan ook een heus kampioenenfeest los op het plein en in de kleedkamer. 's Avonds feestten spelers, bestuur en supporters nog door tot in de vroege uurtjes!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio