Limburgse Fjordenhouders vieren hun 25-jarig bestaan

Print

Limburgse Fjordenhouders vieren hun 25-jarig bestaan

Meeuwen-Gruitrode -

Op zaterdag 5 april vierden de Limburgse Fjordenhouders hun 25-jarig bestaan. Met 54 leden kwamen ze opdagen. Menners en ruiters. Een mengeling van alle leeftijden; tussen de 7 en 80 jaar! Iedereen genoot van dit feest.

Tijdens de receptie met lekkere hapjes was er even tijd voor een toespraak van de voorzitter Christiaan Colaers.

Hij bedankte alle leden en bestuursleden voor hun inzet. Maar vooral Jos en Yolanda werden in de bloemetjes gezet. Want bij hen konden de fjordenhouders van Limburg altijd gratis terecht voor de wekelijkse bijeenkomsten. Hartelijk dank hiervoor! Na de receptie konden de gasten genieten van een lekkere feestmaaltijd. Met als nagerecht een heerlijke koek. Zelfgemaakt!

En natuurlijk konden er leuke herinneringen opgehaald worden door de vele foto’s die geprojecteerd werden. Onze Fjordenhouders hebben in die 25 jaar aan heel wat wedstrijden en festiviteiten meegedaan. Dat merkten we ook aan de kennis die getoond werd tijdens de quiz die Shana georganiseerd had. Zonder twijfels herkenden jong en oud de vele fjordenpaarden bij naam.

Heel hartelijk dank ook aan Alice en Marleen. Dankzij hun enthousiasme konden nu ook weer alle leden aan hun trekken komen. Het was een heerlijke avond. De Fjordenclub van Limburg mag er zijn! Op naar het 50-jarig bestaan!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio