They Come back

Print
Borgloon -

Boom kent zijn Tomorrowland. Hasselt is gekend door Pukkelpop.
En Borgloon, zij hebben "They come Back"!

Mac Queen is een dancing die reeds jaren een gevestigde waarde is in Limburg.
Wanneer we Mac Queen zeggen, krijgt half Limburg een flash-back naar hun eerste pint, hun eerste kus, kortom hun jeugd!

En wat is er nu niet leuker dan je jeugd opnieuw te kunnen herbeleven?

In de jaren '80-'90, waren Ronny Vissers en Jos Geladé dé dj en lj van de Mac Queen. Van ver buiten Borgloon zakten er mensen af om een avondje plezier te maken. Daarom staken Ronny en Jos 3 jaar geleden de hoofden bij elkaar en speelden ze met de gedachten om eens terug in de tijd te gaan. Na wat overleg met medeorganisatoren Filip Renaerts en Nico Hansen, werd "They come Back" geboren, een geslaagd concept zo blijkt.

Oorspronkelijk was dit als een éénmalig evenement bedoeld. Een heuse reünie van de gouden jaren met muziek en sfeer van toen. Maar blijkbaar hebben Ronny en Jos de smaak goed te pakken. 18 april 2014 zal de derde editie plaatsvinden!

"Het eerste jaar was een groot succes. De huidige veertigers en vijftigers apprecieerden de muziek, de sfeer en de alom bekende "toeter" van toen. Al snel was er de vraag om een tweede editie te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. En wat bleek, niet alleen "de anciens", maar ook de jongere generaties vinden het concept geweldig! Muziek van de jaren '80-'90, mensen die niet van de dansvloer zijn weg te houden, een volledige pallet bier die gratis wordt uitgedeeld en zoveel meer. Dit alles zorgt ervoor dat "They come Back" bleef groeien. Daarom is er beslist om dit jaar voor een derde editie te gaan." zegt Ronny.

Dj Ronny en Lj Jos the Boss geven het beste van zichzelf en zorgen voor de verrassingen. En het publiek, zij zorgen voor de sfeer.
Door deze combinatie zal het zeker en vast een spetterende avond worden om nooit meer te vergeten.

Meer informatie op http://www.macqueen.be en
https://www.facebook.com/events/458679090921925/?fref=ts


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio