10 jaar Kom op Tegen Kanker in Hamont-Achel

Print
10 jaar Kom op Tegen Kanker in Hamont-Achel

10 jaar Kom op Tegen Kanker in Hamont-Achel

Hamont-Achel -

De werkgroep Kom op Tegen Kanker organiseert dit jaar voor de 10de keer een grootse rommelmarkt, gecombineerd met tal van garageverkopen in de hele gemeente Hamont-Achel. Nieuw is de Kindermarkt, waar alle kinderen uit de gemeente zich gratis voor mogen inschrijven!

In het weekend van 3 en 4 mei gaat de actie van Kom op Tegen Kanker door in de gemeente Hamont-Achel. In en rondom zaal De Posthoorn in de Groenstraat in Hamont wordt een grootse rommelmarkt gehouden, steeds van 9 tot 16 uur. Tal van standhouders bieden er leuke dingen aan, aan scherpe prijsjes. Kom zeker eens snuffelen! Daarnaast is er heel wat kinderanimatie voorzien. M’inc zorgt voor de grime, glittertattoo’s, een poffertjesstand, ook clowntje Enno komt langs en er zal een springkasteel staan van Roel’s Party Service. Of breng een bezoekje aan het Goede Doel Café. En creatievellingen kunnen meedoen aan de workshop kleien die gegeven wordt door Rosemarie Lemmers of een bezoek brengen aan de stand van Ateljeke Kristina. Nieuw dit jaar is de Kindermarkt. Alle kinderen uit Hamont-Achel kunnen zich hier gratis voor inschrijven en via hun stand bijvoorbeeld hun gebruikt speelgoed of kleding verkopen. Inschrijven voor de rommelmarkt en de kindermarkt kan bij Rina via tel. 0032 11 621177, via tel. 0032 479208569 of via mail naar rina.theuwen@telenet.be

Niet enkel in en rond zaal De Posthoorn is er van alles te beleven, ook de rest van Hamont-Achel zal bruisen want in de hele gemeente worden er garageverkopen gehouden. Iedereen kan vanuit zijn eigen garage hun eigen spullen verkopen voor het goede doel. In de Posthoorn kunnen alle bezoekers vanaf 8.30 uur een lijst bekomen waar de deelnemers van de garageverkopen op te vinden zijn. Iedereen die tijdens deze dagen een garageverkoop wil houden kan zich aanmelden bij Ina Bloemen via tel. 0032 11 448089 of via tel. 0032 474937380. Zij zorgt ervoor dat je adres op de lijst verschijnt.

10 Jaar Kom op Tegen Kanker in Hamont-Achel is natuurlijk niet niks. Daarom heeft de actiegroep ook voor extra entertainment gezorgd op zaterdag 3 en zondag 4 mei. Op zaterdag is er na afloop van de rommelmarkt, om 16 uur een optreden van Ambiance We Méle. Op zondag zal vanaf 14 uur Dweilorkest Teutemèleut voor ambiance zorgen en vanaf 16 uur, als de markt gedaan is, zal De Verzoekbox met dj Kevin het overnemen. Om 19 uur volgt de feestelijke overhandiging van de cheque aan Hilde Neven, de voorzitster van Kom op Tegen Kanker Limburg.. Ook is er een verrassingsoptreden en worden er mooie prijzen verloot tijdens een gezellige tombola. En zowel op zaterdag als op zondag is iedereen van 17 uur tot 18 uur welkom tijdens de Happy Hour! Frisdrank, bier en koffie wordt dan aangeboden aan slechts 1 euro! De volledige opbrengst gaat, zoals ieder jaar, integraal naar Kom op Tegen Kanker Limburg.

Vorig jaar zamelde de actiegroep een totaalbedrag van 7.500 euro in, doel dit jaar is 10.000 euro! Steun dus deze actie en huur een standje, organiseer een garageverkoop of kom gewoon gezellig snuffelen tijdens dit feestelijke weekend!

(foto Gerard Coenen)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio