Nieke en Frans vieren 50-jarig huwelijk in Gellik

Print

Nieke en Frans vieren 50-jarig huwelijk in Gellik

Lanaken -

Afgelopen weekend was in de parochiekerk van Gellik een eucharistieviering voor de jubilarissen Frans en Nieke Costongs Leenders die hun 50 jarig huwelijk vierden. Op deze heuglijke dag konden zij genieten van een zonovergoten dag. Familie en vrienden hadden in en buiten de kerk reeds plaatsgenomen om het paar te ontvangen met een applaus.

De dienst werd opgeluisterd door het parochiaal koor en gecelebreerd door Pastoor Gust Vanherck en diaken Julien Beckers.

50 Jaar lief en leef hebben Frans en Nieke gedeeld tijdens hun huwelijk. Zij zijn de gelukkige ouders van 3 kinderen en grootouders van 6 kleinkinderen. Beiden zijn afkomstig van Nederlands Limburg. Zij vestigden zich in 1979 in Gellik aan de Berkenlaan waar Frans het zelfstandig beroep van loonwerker uitoefende. Nieke stond in voor het huishouden en stond altijd paraat voor de chauffeurs als die aan huis kwamen na een dagtaak. Wandelen is een hobby van Nieke en zij gaat dan ook regelmatig met vriendinnen wandelen in het bos rond Gellik. Samen gaan Frans en Nieke regelmatig op vakantie en hun favoriete vakantiebestemming is Oostenrijk. Geregeld brengen zij een bezoek aan het bedevaartoord Lourdes.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio