Jeugd neemt afscheid van oude accommodatie

Print

Jeugd neemt afscheid van oude accommodatie

Borgloon -

De jeugd van HIH Hoepertingen neemt afscheid van de oude voetbalaccommodatie op de St-Truidersteenweg.

Reeds enkele jaren houdt het dossier van de nieuwe voetbalaccommodatie ook de jeugdspelers van HIH Hoepertingen bezig. Ook zij kunnen er met goedkeuring van het hoofdbestuur hun wedstrijden afwerken.


Iedereen had verwacht dat we reeds dit seizoen gebruik konden maken van de nieuwe sportinfrastructuur. We hadden echter geen rekening gehouden met de vele administratieve- en andere perikelen dat zoiets met zich meebrengt. Tot op vandaag is er nog geen groen licht om de accommodatie te betreden. We hopen er alleszins op onze Grassroots day op 7 mei en ons jaarlijks jeugdtornooi op 29 mei en 1 juni er te laten plaatsvinden.

Normaal stelt de club hun jeugdploegen voor aan het begin van het seizoen. Om tweeërlei redenen hebben we het nu pas gedaan. Ten eerste stellen we vast dat het verwelkomen van nieuwe jeugdspelers iets is wat het hele seizoen gebeurt. Een gevolg daarvan is dat nieuwe spelers niet op de ploegfoto staan. Ten tweede waren we er van uit gegaan de jeugdploegen op de nieuwe accommodatie voor te stellen, maar om redenen buiten onze wil om kon dit niet. Daar onze senioren vandaag reeds hun laatste thuismatch spelen en de nieuwe sportinfrastructuur nog niet opgeleverd werd dienden we het nog voor een laatste keer hier te doen. Volgend seizoen zal het toch allemaal een beetje anders zijn. Niet alleen de jeugdcompetitie zal er anders uitzien. Ook de accommodatie zal er anders uitzien – praktischer en veel mooier!!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio