U15 Kabouters Opglabbeek kampioen

Print
U15 Kabouters Opglabbeek kampioen

U15 Kabouters Opglabbeek kampioen

Opglabbeek -

Afgelopen zondag werden de U15 van K. Kabouters Opglabbeek kampioen in de reeks U15 B.

Na een sterk seizoen met 19 overwinningen,1 verlieswedstrijd en 1 gelijkspel,135 doelpunten voor en maar 20 tegendoelpunten, was er op zondag tegen Genk VV (tweede in de stand) nog maar 1 punt nodig om kampioen te worden.


De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd en het is nog een spannende wedstrijd geworden met kansen aan beide kanten. Genk VV kwam in de tweede helft op voorsprong hetgeen de spanning op en naast het veld alleen maar verhoogde.

De U15 van Opglabbeek bleven de ene na de andere kans creëren, een doelpunt kon niet uitblijven. Enkele minuten voor tijd was het dan zover, de gelijkmaker was een feit en de ontlading was enorm. Na het laatste fluitsignaal was de druk van de ketel en kon de kampioenenviering beginnen.

Deze titel is het resultaat van jarenlange jeugdopleiding in een club met een gestructureerde jeugdopleiding . Waarbij er aandacht gegeven wordt aan de ontwikkeling van de speler.
Opglabbeek heeft ook de traditie om spelers op te leiden en deze samen in een team te laten ontwikkelen, in tegenstelling tot verschillende andere ploegen die elk jaar spelers ronselen om maar een ploeg op het veld te krijgen. Spelers die elk jaar nog eerst moeten aanpassen aan een nieuwe ploeg en hierdoor geremd worden in hun ontwikkeling als speler.

Spelers die zich geroepen voelen om op langere termijn resultaat te halen kunnen steeds een bezoekje brengen op onze site www.kaboutersopglabbeek.be en contact met ons opnemen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio