Dany Verbeke stelt tentoon in kunstgalerij Bel-art

Print

Dany Verbeke stelt tentoon in kunstgalerij Bel-art

Beringen -

De toegang van Bel-Art was mooi gedecoreerd met rozige bloemblaadjes van vroege lentebloesems. Zo zorgde de natuur voor een grandioze entree van de galerij waar Dany Verbeke zijn prachtige schilderwerken tentoonstelt.

Met 18 werken toont Dany een goed overzicht van zijn kunnen.

Zijn schilderijen ogen modern en zijn geïnspireerd op gebeurtenissen en ontmoetingen in zijn dagelijks leven. Hij observeert de speciale dingen in mensen, hun uitdrukkingen en vormen en zet die op zijn eigen manier om naar pop-art en cartoonachtige schilderijen.Het geheel is bijzonder fris, kleurrijk en hedendaags. Zo zijn er exclusieve portretten van Amy Winehouse en Freddy Mercury. Verder is er een pikante weergave van dames op de catwalk en 2 schilderijen die onweerstaanbaar doen denken aan moderne strips inclusief de tekstballontjes. Dany’s werk wordt beïnvloed door Modigliani en dat merk je in de amandel ogen, lange en smalle neuzen, de steeds gesloten mondjes en de lange smalle halzen.

Een bijzonder mooie tentoonstelling in een stijl die ieder bezoeker zal verassen en vooral het jongere publiek zal bekoren.
De tentoonstelling loopt nog in Bel-Art op zondagen 13,20 en 27 april 2014.
Alex


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio