Kids ontdekken hoe leuk tennis is

Print

Kids ontdekken hoe leuk tennis is

Herk-de-Stad -

Zaterdagochtend mocht het enthousiaste trainersteam van Sporta TC meer dan 30 “nieuwe” kindjes ontvangen om hen te laten voelen en meemaken hoe leuk de tennissport is.

Na een opwarmingsdans werden de kinderen in groepjes ingedeeld zodat ze konden meemaken hoe een tenniskamp verloopt en konden beleven hoe leuk tennis is.

Zo gingen alle kinderen meedoen aan de coördinatieles en de tennisles. Ook werden er spelletjes gespeeld en tot slot gingen ze ook allemaal hun eigen medaille knutselen. Terwijl de kinderen actief bezig waren kregen de ouders een woordje uitleg over de clubwerking en de organisatie van lessen en kampen.

Op het einde van de voormiddag werd er nog een spelletje met de hele groep gespeeld om dan tot slot ook de ouders op het terrein te vragen. Zo konden ze juichen wanneer hun kapoenen hun eigen medaille overhandigd kregen op de eerste podiumplaats.
Het trainersteam van Sporta TC heeft dit schitterend gedaan want op het einde van de voormiddag waren er alleen lachende en gelukkige snoetjes te zien van kids die het superleuk gevonden hadden.
En nu dus allemaal op naar de tennislessen en zomerkampen van TC Sporta Herk-de-Stad!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio