Lommels Ambiance steelt show in Neeroeteren

Print
Lommels Ambiance steelt show in Neeroeteren

Lommels Ambiance steelt show in Neeroeteren

Lommel -

Afgelopen zondag tijdens het grote accordeonfestival van accordeonorkest Adventura in het Cultureel Centrum in Neeroeteren oogstte accordeonensemble Lommels Ambiance enorme bijval onder de honderden toeschouwers.

Met bekende levensliederen en schlagers als Wien bleibt Wien en Spanish eyes kregen de 12 accordeonisten, bijgestaan door de gastdrummer Jean, vele handen op elkaar.


Ook de organisatie was enorm in hun nopjes daardoor en nodigde de Lommels accordeonisten meteen na afloop uit voor het volgende festival in 2015.
Zo was het eerste grote optreden meteen een grandioos succes geworden en bevestigde dat de kwaliteit met de week hoger aan het worden is.
Donderdag trek een kleine delegatie van Lommels Ambiance naar De Bekelaar voor ondersteuning bij het zingen van levensliederen op de gesloten afdeling.
Nog steeds is iedere accordeonist uit de omtrek van harte welkom op elke dinsdagavond 20.00 in Verzorgingstehuis De Bekelaar aan de Kliniekstraat in Lommel. Ook mogen geïnteresseerden enkele gratis proeflessen ontvangen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio