Vincent Bruyneel verlaat na tien jaar Telenet

Print
Vincent Bruyneel verlaat na tien jaar Telenet

Vincent Bruyneel verlaat na tien jaar Telenet

Vincent Bruyneel, verantwoordelijk voor de Strategie, Investor Relations en Corporate Communication bij Telenet, verlaat na tien jaar het telecombedrijf. Vanaf 1 mei gaat hij aan de slag bij moederhuis Liberty Global, zo staat vandaag in een persbericht.
Bruyneel wordt er als vice-president "Strategie & Corporate Development" verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie met focus op België, Nederland en Oost-Europa.

Bruyneel startte zijn loopbaan in financiële functies bij Capco en bij Procter & Gamble. Op het einde van 2004 kwam hij bij Telenet om het bedrijf bij de beursgang te begeleiden. Vanaf 1 mei wordt Investor Relations de bevoegdheid van financieel directeur Birgit Conix. De afdeling Corporate Communication zal op zijn beurt aangestuurd worden door Ann Caluwaerts, die nu al verantwoordelijk is voor media. Het nieuwe hoofd voor de afdeling Strategie wordt later aangekondigd. "Voor Telenet is dit een erkenning van het managementtalent dat het bedrijf in huis heeft. De stap die Vincent zet, illustreert dat Vlaams talent kansen krijgt om kennis en ervaring te exporteren naar andere markten", staat er in het persbericht.