Atheneum goes Onderwijsvakmansroute

Print
Atheneum goes Onderwijsvakmansroute

Atheneum goes Onderwijsvakmansroute

Maaseik -

Op dinsdag 25 februari namen de leerlingen van de richting economie van het vijfde en zesde jaar van het Atheneum Campus Van Eyck Maaseik deel aan de Onderwijsvakmansroute van Unizo. Ze bezochten twee bedrijven uit de streek.

Als eerste brachten ze een bezoek aan Revilax in Neeroeteren.

Hoewel een onbekend bedrijf voor de meesten onder ons, leerden we al snel dat ze op maat gemaakte zetels maken. Alles van ontwerp tot productie gebeurt binnen de onderneming. De heer Bongaerts vertelde vol overgave over zijn onderneming en kon de leerlingen met zijn uitleg zeker boeien.
Het volgende bezoek bracht ons naar Bora Bora te Bree. Daar vertelde mevrouw Moors haar interessante levensverhaal. Zo was ze in 1998 bij de opening van haar kapperszaak zeer vooruitstrevend en werkte ze toen al zonder afspraak. Dankzij haar nieuwe ideeën en de geleverde kwaliteit van haar diensten groeide haar onderneming en kan je nu ook bij haar terecht voor een complete make-over, allerlei lichaamsbehandelingen, een afvalkuur op basis van venkel, pruiken… De leerlingen mochten het bezoek afsluiten met een wasbeurt en dat vonden ze natuurlijk zeer interessant.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio