thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Stadsgalaconcert gaat humoristische toer op

De harmonie Waterschei Zwartberg organiseert al jaren, in samenwerking met de stad Genk, het stadsgalaconcert. Dit concert is bedoeld als afsluiting van de 1 mei-feesten in Genk. Dit jaar zijn zij aan hun 14e editie toe.

In het verleden werd er een gastzanger(es ) of -groep uitgenodigd die door een 55-koppige harmonie werd begeleid.

Dorina Bex

Zo zijn er in het verleden al heel wat vedetten de revue gepasseerd zoals Lisa del Bo, Sabine Tiels, Andrea Croonenberghs en Marc Tijsmans, Barbara Dex, Gunther Neefs, Mama’s Jasje, Freddy Bierset, Buurman, Johan Verminnen , Sandra Kim, Gé Reynders en vorig jaar nog Free Souffriau .

Dit jaar gaat de harmonie, onder leiding van Armand Steyfkens, een heel andere toer op. Voor mensen die van humor houden wordt het een uitgelezen avond om nooit te vergeten. De harmonie is er namelijk in geslaagd om het komisch duo Stenzel en Kivits vanuit Nederland naar Genk te halen.

Worldfamous tenor Stenzel en meesterpianist Meneer Kivits zijn het eens: zij brengen een theatraal concert dat absurd, uiterst muzikaal, snel en geraffineerd is. De heren gaan improvisaties niet uit de weg en zullen u ervan overtuigen dat klassieke muziek en humor uitstekend samengaan.

Een comedyshow met klassieke muziek? Het kan perfect met dit duo , begeleid door de harmonie Waterschei-Zwartberg.

De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in kostuum en een vleugel. Maar het aangekondigde concert ontspoort snel in absurde dimensies. Met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties, samen met ongelooflijke kapriolen onder, naast, op en met hun vleugel.In alle toonaarden gaan STENZEL & KIVITS virtuoos en humoristisch het gevecht aan. Met als enig doel: "The Perfect Concert" - een bruisende show gemaakt voor een breed publiek, die aan klassieke muziek een hele nieuwe dimensie geeft. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals. Wil je dit schitterend concert niet missen, hou dan nu reeds zaterdag 3 mei 2014 om 20 u vrij . Place to be is het Casino in Waterschei (Genk). Plaatsen zijn beperkt dus op voorhand reserveren kan bij onze muzikanten aan 10 € (VVK) of op het nr. 089/353068 ( Tanguy Paquet ). Info kan je tevens vinden op onze website WWW.HARMONIEWZ.BE.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio