Geslaagd lentefeest bij Femma Tuilt

Print

Geslaagd lentefeest bij Femma Tuilt

Hasselt -

Op 26 maart vierde Femma het jaarlijkse lentefeest. De inkomhal in een schitterend lentedecor oogstte heel wat bewonderende blikken. Ook de tafelversiering was gewoonweg prachtig, mooie bloemstukjes en een tak met vlindertjes.

Alles begon met een hartelijk welkom en een korte bezinningstekst.

Twee nieuwe kernleden, Hilde en Martine, werden voorgesteld en kregen een hartelijk applaus. Zij staan garant voor verjonging en vernieuwing in ons bestuur. Ook de jarige Lieve kreeg een daverend applaus.
Daarna was het genieten van een lekkere lenteschotel met vis of vlees naar keuze met een glaasje wijn. Na een kort overzicht van de komende activiteiten volgde er nog een kop koffie met gemarmerde cake van Jacques.

Na het culinaire gedeelte mocht er uiteraard eens flink gelachen worden. Een knappe, jonge, blonde presentatrice gaf een korte toelichting bij de start van de nieuwe zender TV Femma, kortweg TVF. Daarna bracht ' The Voice' van Tuilt haar winnend nummer van de nationale zangwedstrijd. Het refrein werd door de hele zaal uit volle borst meegezongen. Het volgende kwartier werden er heel wat leuke moppen verteld in tante Moppie. Dan was er een interview met Veerle Baetens, net terug van de Oscaruitreiking in Hollywood. Zij oogstte heel veel succes!

Tot slot zong onze toneelgroep volgend lied: "Dicht bij Hasselt West is het dorpje Tuilt, ons warme nest". Dit was een mooi orgelpunt van een geslaagd lentefeest.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio