Schijnheilige socialisten

Deze week werd een nieuw initiatief werd genomen om het Vlaams Belang van zijn dotaties te beroven. Om deze procedure op te starten, diende één derde van de twintig leden van de Controlecommissie een klacht in te dienen. Dat quorum werd echter niet gehaald, tot de ‘Vlaamse’ socialisten besloten om als schoothondjes hun Franstalige meesters achterna te hollen. Franstalige meesters die uitblinken in corruptie, diefstal en maffiose praktijken.

Jos Robben - Meeuwen

De door de SP.a, de jongste dagen, tentoongespreide schijnheiligheid is werkelijk hallucinant . Om haar beslissing te motiveren wrong de SP.A zich in alle mogelijke bochten. Als een volleerd hypocriet orakelde kersvers SP.A-voorzitter Vande Lanotte immers dat het niet de taak is van een politieke partij om te oordelen over de klacht tegen het Vlaams Belang.

Het feit dat Tarik Fraihi, de voorzitter van ‘KifKif’ en de eigenlijke gangmaker van de jongste klacht tegen het Vlaams Belang, tevens een betaald medewerker is van de SP.A, maakt van Vande Lanotte immers niet meer dan een ordinaire leugenaar.

En blijkbaar zijn de zo ijverige socialisten in hun blinde naijver vergeten dat niemand minder dan hun ‘minister van staat’, de door links-Vlaanderen nog steeds geprezen en alom ‘beminde’ Willy Claes, indertijd - in zijn functie van Navo-Secretaris –ongenuanceerd de niet mis te verstane boodschap de wereld instuurde : “ Het grootste gevaar voor onze Westerse democratie is de opkomst van de Islam ! “

Democratische politici horen op politieke tegenstanders te antwoorden met argumenten en beleid, niet met het beknotten van de meningsvrijheid. Een dergelijk principe bestaat voor het hypocriete rode volkje echter niet meer sinds bepaalde partijgenoten plat gaan voor dictators alla Fidel Castro.”