Kom ook Baseballen bij de NSTARS

Print
Kom ook Baseballen bij de NSTARS

Kom ook Baseballen bij de NSTARS

Neerpelt

Neerpelt -

Voor het aankomende seizoen zoeken de Nstars enthousiaste jongens en meisje die willen meedoen aan de baseballcompetitie.

De Noord Limburgse Baseballclub Nstars groeit gestaag. Er zijn inmiddels al 3 Baseballteams en een volwassen Softballteam actief in Neerpelt.

De Nstars hebben zich voor 2014 (apr-okt) dan ook ingeschreven met twee jeugdteams in de competitie. Een pupillenteam (8-12 jaar) en een aspirantenteam (12-16 jaar). Voor deze beide Noord Limburgse competitieteams zoeken de Nstars nog enthousiaste jongens en meisje die willen meedoen aan spannende baseballwedstrijden.

Geen ervaring met baseball? Geen probleem.
De Nstars zijn begonnen met de wintertrainingen in de sporthal van St-Maria. Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te doen aan onze trainingen op de zaterdagnamiddag. Voor de jeugd is er hulp van echte Amerikaanse coaches. Zij zien al gauw of Baseball bij je past. Ook zijn er handschoenen en baseball bats te leen; dus je hoeft alleen sportief gekleed te komen en zaalsportschoenen mee te brengen. Nice-to-know: de eerste drie trainingen zijn gratis.

Zin om te komen baseballen ?
Tot eind maart zijn er op diverse zaterdagen vanaf 13:00 uur indoor trainingen in de sporthal van St-Maria. Kom gerust langs en check vooraf even op de Nstars website (www.nstars.be) in welke leeftijdsgroep je zit, waar, wanneer en hoe laat je langs mag komen.

meer info: e-mail: info@nstars.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio