Hasseltse organiseert Michael Schumacher Fan Tribute in Spa-Francorchamps

Afgelopen zondag waren er zo'n 700 Schumacher-fans op de steunbetuiging in Spa-Francorchamps die georganiseerd was door Anoushka Soors uit Hasselt en Heidi Hendrickx uit Braine-L'Alleud

De mars was bedoeld om alle positieve energie die de fans uitstraalden naar Schumacher en zijn familie te zenden.

Fiel cosemansFotografie

Er waren zelfs fans vanuit het buitenland naar het circuit afgezakt: Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ook fans uit Kerpen, de geboortestad van Schumi, dat op amper 100 kilometer van Spa-Francorchamps is gelegen. Francorchamps is het eerste F1-circuit waar Schumacher reed in 1991. Hij werd 7 keer wereldkampioen en heeft ook nog 91 Grand Prix-overwinningen op zijn naam gezet.

Onder de aanwezige fans bevonden zich verschillende clubs ( Ferrariclub Genk - Wave 69 - Karting Genk- Karting Kerpen enook mensen van Fiat) die deelnamen om zoveel mogelijk positieve energie uit te sturen naar Schumacher.

Wat bedoeld was als een kleine steunbetuiging groeide uit tot een geweldig evenement. Anoushka en Heidi hadden nooit gedacht dat er zoveel fans zouden afzakken naar het circuit waar Michael zich thuis voelt. Ze willen dan ook alle fans danken voor hun talrijke opkomst op deze dag ten voordele van de meester in de autosport. Ook willen ze iedereen bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt, de organisatie van het circuit die dit hebben toegestaan om over het hele circuit (maar liefst 7 kilometer) te mogen wandelen, ook aan alle sponsors.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio