TAFELTENNIS: B ploeg alleen leider en op titelkoers?

A PLOEG – TTC VOORSHOVEN B: 16-0Een uitslag die niet veel meer voorkomt in tweede provinciale werd behaald door de A ploeg. Dit werd deels in de hand gewerkt door de tegenstanders die slechts met drie van de vier spelers kwamen opdraven. Ben Van Gerven werd dan ook doorgeschoven naar de A ploeg en hij kon ook al zijn wedstrijden winnen.

Johan Carna

Ook Stijn Marcoen, Thomas Vanhaeren en Johan Carna ondervonden geen probleem om alle partijen te behalen.

B PLOEG – TTC MORATA C: 14-2Ook een zeer overtuigende winst was er voor de B ploeg, die nochtans aanvankelijk wat schrik hadden van de spelers van Mol. Maar halverwege de ontmoeting stond het al 7-1 voor de thuisploeg. Dries Theunissen, normaal vaste speler in de C ploeg, bewees zijn goede vorm van het seizoen en won drie matchen, net als Stef Bollen. Vier op vier was er terug voor Gijs Kuppens en Thieu Beliën. Door het verlies van Bocholt tegen Leopoldsburg, komt de B ploeg nu alleen aan de leiding.

C PLOEG – TTC HASSELT C: 2-14De C ploeg, nog altijd vechtend tegen de degradatie, had een te zware tegenstander. Zij moesten het opnemen tegen de leider in hun reeks. Maar zoals iedere week werd er terug flink geknokt voor iedere match. Toch moesten Hans Dierick en Martyn Smeers hun meerdere erkennen en wonnen ze dus geen match. Eerredders waren er voor Christiane Vanchaze en Fien Vleugels die elk één match wonnen, Christiane zelfs tegen een C6 speler, hetgeen twee klassementen hoger is dan zij.

D PLOEG – TTC LIPALET D: 16-0Geen overtuigende winst voor de D ploeg door het spel, maar spijtig genoeg door het forfait van de spelers van Sint-Huijbrechts-Lille.

E PLOEG – Vrij

F PLOEG – TTC MATTEC G: 3-13De jongens van de F ploeg kregen spelers van Maasmechelen over de vloer. Terug moesten ze de duimen leggen tegen drie spelers die gelijke individuele klassementen hadden en één speler die één klassement hoger geklasseerd was. Maar aan inzet ontbrak het zeker niet. Enkel ervaring komen ze nog tekort. Jannick Jansen en broer Bjarne wonnen geen match hoewel Jannick nipt verloor in vijf sets. Eén winstmatch was er voor Jasper Davids en zelfs twee matchen voor Kamiel Thijs. Nogmaals moet herhaald worden dat zij hun eerste competitiejaar spelen. (Kamiel en Jasper zie foto)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio