Keuken uit de Zwarte Zee in Vuslat Beringen

Op 19 januari 2014 was het een groot eetfestijn bij Vuslat Beringen. Vertrekkend vanuit het concept om verschillende keukens bekend te maken bij de Beringenaren, werd de eerste stap gezet met de gerechten van de Zwarte Zee.Bij het realiseren van dit eetfestijn mocht Vuslat Beringen rekenen op de vrijwilligers die aanwezig waren met de volle steun en hun kunsten in de keuken.

Fedactio Limburg

Er werd een uitgebreid menu klaargemaakt waarvan de deelnemers konden genieten via een open buffet. Het belangrijkste onderdeel van deze avond was ansjovis. Daarnaast was er in het voorgerecht koolsoep. Bij het hoofdgerecht was er een uitgebreide keuze uit ansjovis, ansjovis met rijst, opgerolde koolblaren, mihlama. En zonder de Turkse zoetigheden is het niet mogelijk om de avond af te sluiten.

Het was een sfeervolle avond waar een 150-tal mensen over de vloer zijn gekomen. Ze hebben allemaal kunnen genieten van de lekkernijen van de keuken uit de Zwarte Zee, met natuurlijk bijhorende horon-muziek.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio