Tim Moons is nieuwe voorzitter van UNIZO-Lummen

Het bestuur van UNIZO-Lummen heeft op haar bestuursvergadering unaniem Tim Moons verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging UNIZO-Lummen.Tim volgt Bart Bervoets (Bestpool) op die sinds 2011 voorzitter was en het tijd vond om de fakkel als voorzitter door te geven.

Nele Schoofs

Hij blijft wel actief als bestuurslid en ondervoorzitter.

Het voltallig bestuur van UNIZO-Lummen bedankt Bart voor zijn inzet als voorzitter de voorbije jaren en looft hem voor de manier waarop hij UNIZO-Lummen op de kaart zette.

Tim Moons is zaakvoerder van TMS Services en B&B Azadro, Hulshoekstraat 1 te Linkhout en is al enkele jaren actief binnen UNIZO-Lummen.

"We hebben absoluut de ambitie om de reeds ingeslagen weg verder te volgen. Ook willen we een volwaardige gesprekspartner zijn van het gemeentebestuur en in de verschillende gemeentelijke adviesorganen.Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor de Lummense ondernemers zijn dan ook de hoofdprioriteiten van UNIZO-Lummen. Daarnaast blijven we ook streven om jaarlijks een infosessie, een bedrijfsbezoek en natuurlijk ons reeds zeer succesvol Lummens Ondernemerscafé te organiseren. De bestuursploeg van UNIZO-Lummen is reeds een goede mix uit de verschillende sectoren (kmo, detailhandel, diensten, vrije beroepen, horeca). Verder zorgt de bestuursploeg voor UNIZO-afgevaardigden in heel wat gemeentelijke adviesorganen (Gecoro, Lokale Raad Economie, Raad voor Toerisme, Milieuraad en Verkeerscommissie). Wij willen met het bestuur van UNIZO-Lummen er voor zorgen dat UNIZO de onmisbare partner is voor elke Lummense ondernemer",aldus de nieuwe voorzitter Tim Moons.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio