Nu inschrijven voor jeugdtrip naar Eiffel tijdens paasvakantie

De vereniging MJA Anoniem Beringen-Leopoldsburg organiseert elk jaar een toffe kindervakantie voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. “Dit jaar gaan we tijdens de paasvakantie een weekje naar de Duitse Eiffel middenin de groene natuur dus”, aldus één van de initiatiefnemers, Freddy Pirens.

Freddy Pirens

Dit jaar valt de vakantie van 8 tot en met 15 april.

“Iedereen mag mee”, vult Jakke Noens, de andere initiatiefnemer, aan, “de kinderen moeten (op 8 april) tussen 6 en 14 jaar zijn. En voor de prijs moet je het ook niet laten: slechts 160 euro voor een volledige week, alles inbegrepen!”

De kinderen zijn de hele dag bezig met spellen rond een bepaald thema. We spelen zo veel mogelijk buiten, als het weer dat toelaat. Alle monitors zijn opgeleid en ervaren en er gaat ook een dokter mee. Alle begeleiders doen dit volledig vrijwillig! De kinderen worden opgedeeld in leeftijdsgroepen maar veel activiteiten doen we ook samen. De oudste groep gaat ook op tweedaagse wandeling.

Het eten maken de twee verantwoordelijken, die ook 'chef-koks' van dienst zijn, zelf. Gezonde en afwisselende maaltijden! Zij doen dit dan ook al bijna 40 jaar, eerst als monitor, nu dus al meer dan 20 jaar als verantwoordelijken! Freddy en Jakke: “ De voorbereidingen zijn al volop bezig! Inschrijven kan nog altijd, maar je moet wel snel zijn, want het aantal inschrijvingen is beperkt!”.

Info: bij Pirens Freddy (0477 13 42 48 of freddy.pirens@telenet.be) of Noens Jakke (0471 48 10 48).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio