Rode loper uitgerold voor Terkooster Kinderkoor

Op zondag 19 januari werd terecht de rode loper uitgerold voor alle koorleden van het Terkooster kinderkoor. Zij waren de sterren van de namiddag tijdens hun matineeconcert 'Terkooster Kinderkoor at the movies', onder leiding van hun kersverse dirigente Charlotte Lowel.

Caroline Craenen

De hoofdrolspeelster Hanne droomde ervan om filmster of zangeres te worden. Ze reisde de wereld rond en deed zelfs auditie in Amerika, het land van de movies. Op het einde van de voorstelling kwam ze echter tot de vaststelling dat samenwerken en samen zingen eigenlijk toch wel veel leuker was en keerde zij terug naar haar vrienden van het koor.

Tussendoor brachten de koorleden liedjes uit de films: Les choristes, Sjakie en de chocoladefabriek, Annie, the sound of music, Fiddler on the roof, Amistad, the lion king, pitch perfect, home alone en High School Musical.Zij werden begeleid door Linde Verjans en Jolien Vandenabeele op viool, Michiel Thuwis op cello, Maarten Meukens op contrabas, Michèle Dexters op dwarsfluit en Luc Gijbels op de piano. Zelfs plasieken bekertjes werden gebruikt om het koor ritmisch te begeleiden.De toffe mannen (Bram Vancluysen en Nico Cogen) van Safety First zorgden voor en tijdens het concert voor de absolute veiligheid van alle aanwezigen.Heb jij dit evenement gemist ? Geen nood: het Terkooster Kinderkoor schittert weer op de planken op zondag 4 mei 2014 om 10u30 tijdens het aperitiefconcert in het d’Erckenteelcentrum van Alken.Ben je tussen 6 en 15 jaar en wil je ook graag komen meezingen bij deze toffe bende, altijd welkom ! Meer inlichtingen zijn te verkrijgen bij Caroline Craenen op tel. 011/59.21.44.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio