Agnetencomedie brengt extra voorstelling van ‘Een beeld van een man’

Agnetencomedie brengt extra voorstelling van ‘Een beeld van een man’Toneelvereniging Agnetencomedie begint aan de laatste rechte lijn naar de voorstellingen van 'Een beeld van een man'. De spelersgroep drijft de komende dagen het repetitieritme op om er begin februari helemaal klaar voor te zijn.

Koen Wellens

De geplande publieksvoorstellingen zijn bijna allemaal uitverkocht en daarom treedt de Peerse toneelvereniging op donderdag 27 februari een extra keer op.

"Wij kozen dit jaar voor een komedie van de hand van de Nederlandse schrijfster Jantien Hemmik-Kamp. Een beeld van een man is een leuk verhaal over een ietwat vreemde barones met een grote bewondering voor de figuur van Napoleon", vertelt voorzitter Koen Wellens. "Terwijl ze twee nieuwe personeelsleden aanwerft, arriveert het levensgrote beeld van de Franse keizer en zoals te verwachten, loopt het dan mis."

Voor de regie van de productie koos Agnetencomedie voor een duo-regie. "Johnny Hayen is aan zijn tweede regie bij ons toe en hij wordt dit jaar bijgestaan door onze eigen Marjolein Pepels die co-regisseur is. Op die manier kan er extra aandacht gaan haar het uitwerken van de typetjes en het taalgebruik."Sinds 1998 speelt Agnetencomedie in de Bovenzaal van het Peerse College. U ontmoet er op de planken Jochen Didden, Avy Geelen, Boud Grieten, Evi Grieten, Jenny Hendrix, Koen Wellens, Lieve Scheelen, Suzan Agten, Ricky Schreurs, Thomas Vanhove en Nele Poorters.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van 14, 15 en 21 februari. Op donderdag 27 februari vindt er een extra voorstelling plaats. Kaarten reserveren kan via Tel. 011 63 27 56. Meer info over deze productie vindt u op www.agnetencomedie.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio