Riemstenaren massaal aanwezig op nieuwjaarsreceptie

Voor de jaarlijkse nieuwjaarsreptie van het gemeentebestuur op zondag 19 januari, trokken weer zo'n 1300 Riemstenaren naar zaal 't Paenhuys in Riemst. Burgemeester Mark Vos en zijn ploeg heetten vooraf eerst nog een 100-tal nieuwe inwoners persoonlijk welkom in het cafetaria.

Lieve Ketelslegers

Daarna was het drummen geblazen aan de deuren van de grote feestzaal.

Mark Vos, burgemeester: "Ik heb ze niet geteld, maar ik schat dat we zo'n 1.300 Riemstenaren persoonlijk de hand hebben geschud. Het doet deugd om elk jaar op deze ongedwongen manier met de Riemstenaren te leren kennen. Al sluit ik niet uit dat de mensen misschien vooral komen voor het inmiddels legendarische buffet van TeamWork!"

TeamWork is een collectief van een 10-tal Riemster handelaars, Bakkers, slagers, buurtwinkels, traiteurs.... Ze verzorgen al voor de 6de keer een groots buffet dat erg in de smaak valt van de Riemstenaren.

Het gemeentebestuur zette ook Vital Medaerts in de bloemen. Deze 89-jarige Riemstenaar werd op de gemeenteraadszitting van 14 oktober 2013 benoemd tot ereburger, onder meer omdat hij 67 jaar lang als correspondent van Het Belang van Limburg Riemst op een positieve manier in de kijker heeft gezet. Er waren ook optredens van Jarno Lathouwers (10), wereldkampioen hiphop/streetdance en van de dansmariekes Tinkerbells, met o.a. Riemstenaren Yana Vrijens (10) en Amber Sons (10), Europees kampioen Gardedans.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio