Albert zet Mimosa op stelten

De eerste artiest van het nieuwe jaar op de maandelijkse seniorennamiddag in zaal Mimosa in Zonhoven was de sympathieke zanger-entertainer Albert uit Mol.

Iedereen die hem vorig jaar aan het werk zag, wilde er opnieuw bij zijn want deze veelzijdige artiest rijgt humor, sketches, liedjes en knotsgek amusement moeiteloos aan elkaar.

johny pipeleers

Maar eerst was er een mooi eerbetoon aan Johnny White (ooit zelf artiest van de maand in zaal Mimosa), die vorige week kwam te overlijden. Een prachtige vertolking van het al even prachtige nummer 'Verloren hart, verloren droom' door Pascal van ‘Puur toeval’ bracht toch wel wat emoties los bij het publiek. Hier en daar werd er zelfs een traantje weggepinkt. Maar even later stonden de jeugdige senioren op de dansvloer te dansen op de mooie muziek die ‘Puur toeval’ toch weer elke maand weet te brengen.

Dan was het het de beurt aan Albert. Zijn openingsnummer was 'Als je de taal van de liefde verstaat' en daarbij gingen toch menige oogjes weer fonkelen als in hun jonge jaren. Of lag het aan de mooie verschijning die daar op het podium stond? Na nader onderzoek van mijnentwege was het duidelijk dat Albert wel in de smaak viel bij het vrouwelijk publiek. Er was er zelfs eentje die hem een wijntje aanbood, wat Albert niet weigerde.

Dan was het tijd voor het eerste typetje en dat was Professor Dokter Albert, gespecialiseerd in gynaecologie, condoomologie en voetkunde. Hijzelf noemde zich binnenmuisarchitect en vertelde over zijn ervaringen in zijn kabinet. Maar dit zullen we maar niet publiceren want er is nog altijd zoiets als beroepsgeheim, nietwaar?

Daarna was Albertine Tietemans aan de beurt. Albertine is de anderhalve zuster van Albert en zit in het bestuur van de Bond van meisjes van plezier. En nu werd het mannelijk publiek verwend want Albertine was goed voorzien en droeg op zijn minst een G-cup, volgens mijn schatting. Ik zag enkele vrouwen al naar hun cupke kijken en denken van: “Ik moet nog veel korstjes eten”. Albertine vertelde over haar reis naar een naaktstrand in Italië met enkele vriendinnen maar door het slechte weer was daar geen muis te zien. En haar verdere ervaringen moet ik jammer genoeg ook weer censureren.Ook van de partij was Alberto Lopez, de zuiderse halfbroer van Albert. In sappig Spaans met een Mols accent vertelde hij zijn ene belevenis na de andere. Indrukwekkend was ook de medley van Vlaamse artiesten waarbij Albert zich in enkele seconden transformeerde in achtereenvolgens Paul Severs, Willy Sommers, Jimmy Frey, John Larry en Eddy Wally. Als afsluiter trok Albert nog een polonaise door de zaal en op de tonen van “Sweet Caroline” deed de overvolle zaal volop mee met een foto van hem in de hand die de vrouwen natuurlijk mee naar huis namen om boven hun bed te hangen. Hij ging nog met enkele plaatselijke schonen op de foto terwijl Pascal en Conny deze prachtige namiddag afsloten. En ja, Albert is terug geboekt voor een volgende keer!

Volgende maand is onze sympathieke Luc van Meeuwen van de partij. Gezien de grote voorverkoop wordt er uitdrukkelijk gevraagd om telefonisch contact op te nemen met het nummer 0499/194121 als je nog een plaatsje wil. Verdere info en foto’s zijn ook te vinden op de website van Mimosa http://www.cafe-mimosa.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio