Nieuwjaarsbrief voor Wouter Beke

Klinkende glazen, lachende gezichten en een familiale sfeer, dat zijn de trefwoorden die toegeschreven werden aan de nieuwjaarsreceptie van CD&V Hechtel-Eksel. De aanwezigheid van CD&V-prominenten als Vera Jans, An Christiaans, Lode Ceyssens en Wouter Beke gaven deze nieuwjaarseditie dat beetje extra.

Dieter Jannis

Wouter Beke mocht als peter van de lokale jongerenafdeling zelfs een nieuwjaarsbrief ontvangen.

"We hebben met de jongeren een ludieke, zelfgeschreven nieuwjaarsbrief voorgelezen. Er werd gelachen met de manier waarop Wouter door de media soms vergeleken wordt met Marc van FC De Kampioenen en een week later wordt gebombardeerd tot 'hottie' bij de 16-jarigen. Wouter moest er zelf ook erg mee lachen… Hij is een toffe pé(ter)!", aldus de 15 petekinderen.

Naast de nieuwjaarsbrief mocht Beke ook nog de Leukenheidense Dennenknopjenever en het jeugdboek van Dieter Jannis in ontvangst nemen. Nadien werd het weer even stil om naar de inspirerende woorden van lokaal voorzitter Marc Gijbels te luisteren. Hij had het over politieke vooruitgang, de gevangenisplannen van Leopoldsburg en vriendschap. Met een quote als "Geluk zit in een bloem naast de weg", kon de receptie dan ook niet inspirerender eindigen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio